Loppet som vi skulle skådat i söndags började klockan åtta på morgonen och med tanke på att bönorna inte var hemma speciellt tidigt natten innan så blev det att vi åkte in vid lunch. Ska väl även tillägga att vi inte kollat upp när det började sedan innan och där med inte planerat speciellt mycket. Hur som helst så tog jag BART in vid 11 och senare anslöt både Sidsel, Evelina och Rebecka. Vi började med att kika i lite affärer innan vi slog oss ned för lunch/frukost. 
Resterande delar utav dagen gick vi runt inne i San Francisco och letade upp smultronställen vi sedan tidigare velat se - allt ifrån street art till bagarier. 
Vi vandrade vidare till China Town och Sidsel och Rebecka hittade vänner för livet.
När klockan närmade sig sex var de andra trötta (av olika anledningar) och bestämde sig för att åka hem. Själv kände jag mig inte klar så jag bestämde mig för att stanna ett tag till. Det blev mång kilometer i backar, men också många nya platser som upptäcktes. När man kommer några block ifrån de turistfällor som erbjuds så är San Francisco faktiskt en riktigt fin stad. Det finns karaktär och karisma bakom buskarna.
 
Puss
 
California girl, Denmark, Explore, Friends, San Francisco, Sweden,

1 kommentarer

josephine Asplund

22 May 2016 09:52

Hoppas du haft en fin helg & lycka till med bloggen! Kram<3

Svar: Tack så mycket :) Kram
Jenny Fridén

Kommentera

Publiceras ej