1 år, 12 månader, 52 veckor, 365 dagar - ja så lång tid har jag nu befunnit mig på amerikansk mark, GALET! Happy 1 anniversary to me <3

Kärlek

På lördagen (11 juni), efter att jag hade jobbat åkte jag på middag hemma hos Jonas och Linnéa. Det bjöds på ost och bröd och sedan tomatsoppa till varmrätt. Till efterätt blev det kladdkaka med glass, vilket blev en höjdpunkt. Det blev många nya ansikten men även några bekanta. Härliga samtalsämnen från högt till lågt och jag fick en toppen kväll!
 
Innan hemfärd fick jag, utav Jonas kompis en rundvandring på Zynga. För er som inte vet så är Zynga är ett företag inom datorspelsutveckling som har sitt huvudkontor i San Francisco. De har bland annat framtagit spelen Draw Something och FarmVille. Det var en intressand avslutning på kvällen och även är väldigt inspirerande rundvandring. Detta (och många andra) företag är något utöver det vanliga. Arbetsplatsern ser mer ut som en lekplats och alla rum hade olika teman. Härftigt!
 
 
Puss
 
Friends, Mat, San Francisco, Zynga,
Förra helgen var jag, Sidsel och Rebecka och åt middag på en hamburgerestaurang were you could customize your own burger. Min burgare blev grym!! 
Senare åkte vi still Stanford. Där gick vi runt, drog in all kunskap som flög runt i luften och njöt. Speciell känsla att åka till ett universtitet och bara gå runt, men ack så mysigt. Vi pratade om livet och om framtiden, ja tiden som kommer närmare och närmare...
 
Puss
 
 
California girl, Denmark, Friends, Mat, Stanford University, Sweden,