Gårdagen bestod mestadels av partyn. Vi var på ett gardenparty i det nya huset som vi ska flytta till. De nuvarande ägarna hade ett litetavskedsparty och vi blev inbjudna för att bli välkomnade och träffa de nya grannarna!! Det bjöds på hemmagjord pizza i utomhusugnen, massa plockmat och s'more!! Lite senare på kvällen bar det av till ett annat party hos våra nuvarande grannar.  Det var en kväll liknande vår kräftskiva men det bjöds på hummer! Hummer, plckmat och bredpudding till efterrätt. Amerikanarna har verkligen lustiga idéer för mat. Jag fick träffa grannarna och deras kompisar, och alla är så härliga!! 


Kramar 
De senaste dagarna har varit hektiska och det är så mycket nytt att ta in!! Ny kultur, ny familj, nya områden och jag har fått köra. Jag har även fått se klubben som familjen är medlemmar i! Min första körning resulterade i en punktering, men det visade sig att det var en spik i hjulet som hade suttit där ett tag, haha. Allt har gått bra och de första dagarna i staterna har varit fantastiska!! Jag har även fått en ny vän, Dozer. 

Kramar
Även denna dagen började med uppstigning klockan sex. Efter det gick vi ner för att lämna vårt bagage för att sedan äta vår sista frukost i New Jersey. Lektionerna började klockan åtta som vanligt och vi berörde då ämnen som hemlängtan men också hur denna dagen då vi äntligen skulle få möta våra familjer troligen skulle se ut! Lunchen fick vi äta tidigt då vi skulle åka till flygplatsen! 

Väl på flygplatsen fick vi checka in vårt bagage och sedan bara vänta tills att flyget skulle gå 14.30,lokal tid.  

Flygningen gick bra men var något turbulent. När jag kom fram stod pappan och väntade på mig, och den känslan var obeskrivlig. Äntligen var jag framme och målet är nått! 

Kramar