Hejsan,
 
Idag vaknade jag upp av att det var fyra familjer här som tillsammans gjorde cirkelträning. I trädgården. Hahaha, en rolig upplevelse. När jag käkat frukost och tittat på dem som tränade plockade Josefine upp mig och jag visade henne ett av mina smultronställen här. Vi tog en promenad där och bara pratade. Mycket mysigt! 
Sedan sist har jag också jobbat, vilket tills största del har inneburit fixa frukost och köra dem till aktiviteter. Jag har också provat den (hittills) godaste Ben & Jerry´s smaken - Mint Chocolate Cookie!
På morgnarna, ibland eftermiddagarna eller kvällarna har jag tagit långa promenader i området och bara njutit av hur fint det faktiskt är. Och vilka hus det finns, helt galet!!! 
Igår var jag och Josefine lediga så vi tog en tripp till IKEA. Hemma är det ingen stor grej, men här räcker det att gå innanför dörrarna och det börjar pirra i kroppen. Det känns verkligen som hemma. Och pricken över i:et var att vi åt köttbullar, sås och lingon till lunch!! 
På kvällen åkte vi hem till mig och lagade svensk tacos (så gott det gick), och tro det eller ej så var det ganska okej!! Kanske äntligen har hittat en krydda som kan liknas med den där hemma!! :)
 
Kramar
 
 
Everyday life, Explore, Mat,
Åkte med tills H's skola för att titta på deras öppnings ceremoni imorse. Varje år, samma vecka som skolan startar har de denna för att välkomna både nya och gamla elever. Alla bär uniform och en scarf som är i färg efter vilken årskurs man går i. De äldsta går fram till de yngsta och knyter deras scarf och så springer de runt en cirkel. Väldigt amerikanskt, och väldigt kul! En rolig upplevelse som jag är glad att jag fick ta del på! 

Kramar

Startade morgonen med att göra svenska pannkakor. Detta är något barnen lärt sig att älska genom åren då familjen tidigare nästan bara har haft svenska Au Pairer. Så för mig var det bara att försöka göra dem bättre än någonsin. P fick sina serverade med socker då han skulle iväg till skolan, medans H och hennes kompis fick en lyx-frulle innehållande bland annat pannkakorna och annat gott. 
Resten av dagen har jag spenderat på vägarna och med H´s kompis. Hann även ta en springrunda nu ikväll!
 
Kramar
 
Everyday life, Mat,