Söndagen spenderades i city. Hämtade upp Evelina från tåget och tog henne hem till mig innan vi mötte upp Josefine på Safeway. Där köpte vi med oss lite plockmat som vi skulle ta med oss in. Någon gång efter lunch anlände vi till Dolores Park, en park som här är känd för att locka mycket människor just på söndagar bara för att hänga och umgås (och röka weed). Det är verkligen helt sjukt, du känner doften utav det hela tiden. Vi blev även tillfrågade om vi ville köpa choklad-doppade weed bollar, ja parken bjuder på det mesta... Men vi slog oss alltså ner där och bara njöt. Vi njöt av det underbara vädret, maten, utsikten och av allt folk som bara verkade ha en riktigt härligt dag, precis som vi. Lite senare anslöt några tyska tjejer vilket var väldigt kul. The more the merrier!!
Framåt kvällen plockade vi ihop våra saker och begav oss emot Svenska kyrkan här i San Francisco. Det vankades Au Pair träff och vi käkade tacos. En mysig kväll bestående av massa prat och funderingar. Fick även en ny bekantskap som visade sig komma ifrån Borås. Hur liten är inte världen? Hur som helst så är det en mysig träff som de anordnar en gång i månaden och det är så skönt att få prata med människor ifrån Sverige som alla är här utav olika anledningar, + Att Åsa (diakonen) är så himla mysig!! Men det är också ett mysigt ställe att besöka om du åker hit på semesten, plus att den har världens finaste läge samt utsikt, jag menar titta bara...
Kramar
 
California girl, Dolores Park, Everyday life, Explore, Friends, Mat, San Francisco, Svenska Kyrkan i San Francisco,
Hade en helt ledig helg denna helgen som var, vilket var otroligt skönt! Lördagen spenderade jag hemomkring tillsammans med Josefine. Vi gick på pet parade på förmiddagen som är en årlig tradition här i Burlingame. De stänger av en hel gata bara för att folk ska kunna visa upp sina utklädda djur (mest hundar) och så är det massa andra saker som händer runt omkring. Fick verkligen skåda både det ena och det andra, men de flesta hundarna var ju så himla söta! Fick även hålla en papegoja... Så stolt!
Efter detta åkte vi till vårt närmaste shoppingcenter bara för att strosa runt. Kan även meddela att julpyntningen har börjat säljas rejält här borta. Gick in på Macy´s som inför jul har en egen lokal med bara julsaker. Helt sjukt!!! 
På eftermiddagen tog vi en promenad tillsammans innan jag begav mig emot gymmet. När jag senare kom hem till familjen hade vi middag tillsammans då även min värdpappas bror var här på besök ifrån Colorado.
 
Kramar
American Traditions, California girl, Everyday life, Explore, Friends, Shopping,
Efter en härligt helg väntade ännu en jobbvecka...
 
Måndag
Startade morgonen med jobb i vanlig ordning, men lite senare på dagen åkte jag och Moa till stranden bara för att njuta. Måste ju passa på så fort vädret levererar. Detta är ju alltid något man kan kolla tillbaka på när man kommer hem till Sverige, stranddagar i slutet av september.Vi fick även skåda en livs levande val!!! Ja en val, ca 100 meter ifrån stranden. Detta var något man kunde höra om på nyheterna dagen efter då det inte är så vanligt att man ser valar där. Så ganska coolt att vi lyckades pricka in rätt dag...
Tisdag
Efter att familjen åkt iväg för dagen gjorde jag mig en toppen-frulle!
På kvällen körde jag H till dansen och under tiden som jag väntade tog jag mig en promenad runt om i området där. Gick förbi en parkeringsplats med bara massa skolbussar. Dessa är ju något som man verkligen förknippar med USA.
Onsdag
Jobbdag som vanligt. Min värdmamma åkte iväg på jobbresa så det var bara jag barnen och pappan hemma, och så skulle det vara fram tills fredagen. På kvällen träffade jag Lisa och Pihla för en Starbucks-dejt. Mysigt.
Torsdag
En mindre händelsedag utan bilder. Jobbade på som vanligt, samt gjorde lite ärenden åt en annan mamma...
 
Fredag
Blev tillfrågad om jag kunde åka till Stanford Shopping Mall för att köpa kött under dagen, och vem tackar nej till att åka dit? Kan ju dessutom passa på att gå omkring där. Hur som helst när jag gick in på Sephora så kom det fram en kvinna till mig och började prata. Hon pratade och pratade och jag förstod absolut ingenting... Efter många om och men så fick hon fram att hon var en spådam och att hon kände på sig att min aura var väldigt öppen så att hon gärna ville berätta för mig om hur jag kände... Hur konstigt? Vem gör ens så? Händer det ens på riktigt att någon kommer fram och säger så? Ja tydligen! 
 
Man kunde även se tydligt att nya iPhonen hade haft premiär så köerna utanför Apple butikerna var milslånga...
 
Kvällen spenderades med Nellie och Josefine hemma hos Nellie. Vi hade en klassisk taco-kväll, med (hör och häpna) SVENSKA TACOKRYDDOR!!!!!!! Rena rama drömme!! En svensk tacos hemma är livet, men här, här är det oslagbart!! 
Kramar
 
California girl, Everyday life, Friends, Half Moon Bay State Beach, Mat,