Hejsan,

 

Som jag skrev för några dagar sedan så är jag äntligen klar med min ansökan (!!!) och jag är så himla glad för det. När detta var gjort och jag fått ett bekräftelsemail från STS att den var skickad till USA kände jag verkligen att det börjar dra igång på riktigt. Det stod också att det tog mellan 5-10 dagar innan att dem i USA har kollat igenom den och godkänt den. Och igår så fick jag ett mail från dem att jag officiellt är antagen till Au Pair programmet!!! Ingen är gladare än jag just nu.

 

Detta hände alltså igår förmiddag. Senare på eftermiddagen (samma dag) får jag ett nytt mail från AuPairCare att det är en familj som är intresserad av mig och vill prata. Hur sjukt är inte detta? Redan första dagen.

Senare på kvällen bestämde jag och familjen en tid då vi kunde Skypa med varandra. Så nu har jag alltså genomgått min första intervju med en värdfamilj och nu återstår det hur jag ska ska gå vidare...

Kramar Jenny

 

Hejsan,


Ett tag sedan sist och mycket har hänt. Har åter börjat skolan och är nu inne på min sista termin. Ser väldigt mycket fram emot denna sista tid och allt jag har framför mig. Har även hunnit fylla 19 år. Sista året innan vuxenlivet.

Har även färdigställt min Au Pair ansökan och idag har den skickats över till USA. Kan inte riktigt förstå att dagen redan är här. Jag har fått ihop till alla de barntimmarna som jag behöver, lagt in bilder och gjort min presentationsfilm. Men efter mycket jobb med ansökan är jag äntligen klar! Nu får vi se hur lång tid det tar innan jag får reda på mer.

 
Kramar

Hejsan,

Mitt nyår firades tillsammans med min familj och familjen Christiansson. God mat, många skratt och en trevlig kväll sammanfattade avslutningen på 2014.

 
 
Kramar, Jenny