Efter att jag plockat upp Helene i lördags eftermiddag åkte vi hem för att göra oss iordning. Byte av kläder, smink och en Smirnoff senare satte vi oss i UBERn för att hämta upp Sidsel innan vi for mot slutdestination, San Francisco. Där inne mötte vi sedan upp ett gäng med glada och taggade tjejer för att äta italienskt. Det var en restaurang utan dess like och personalen var antingen höga eller bara fantastiskt energiska. Tror på det sistnämnda. De dansade runt och sjöng samtidigt som de klappade i takt med musiken. Upp till detta så serverade de ju också så klart! Men det var alltså en, något annorlunda, middag. Orsaken (om man nu måste ha någon) var för att fira Amanda, som vid tolvslaget fyllde 21! Vilken tur hon har som fyller så tidigt in på sitt Au Pair år, grattis till henne!!
 
Vidare drog vi sedan till ett gäng svenska killar och tjejer som ordnade förfest. Det blev ett glatt möte med nya ansikten varvat med lekar. Trotts att jag befinner mig helt på andra sidan jorden lyckas man alltid (nästan) lista ut att man på något sätt har gemensamma kompisar med någon som man aldrig tidigare har träffat, och så även ikväll. Förstår inte hur det är möjligt. Världen är allt bra liten ibland...
 
Roligt hade vi i alla fall och runt tolv drog vi vidare för utgång. Några till en klubb och vi andra till en bar. Vid halv två åkte vi tillbaka för efterfest och slutade upp med att vi gick och lade oss vid fem. Efterfester i USA är en väldigt stor grej då alla klubbar stänger vid två. Alkohol får inte serveras efter klockan två och då finner klubbarna (de flesta) ingen mening med att ha öppet. 
 
Vaknade gjorde vi igen vid tio och då bar det iväg på brunch. Vi kan väl konstatera att vissa mådde som de förtjänade (ping jag) och spenderade reterande delar av dagen i sängen. 
 
Sammanfattat så hade vi en fantastiskt kul helg och det var roligt att, för ovanlighetens skull ta sig in till SF för att klubba och träffa nya människor. Även ett stort grattis till Amanda som numera, stolt kan kalla sig 21, lagligt. 
 
Puss
 
Mina damer och herrar, vår UBER chaufför...
 Det fina middagssällskapet...
Födelsedagsbarnet i egen hög person...
 Brunch sällskapet...
 
Puss på denna helgen <3
 
Brunch, California girl, Friends, Mat, San Francisco, Sweden,

Kommentera

Publiceras ej