För två helger sedan, 3-5 Juni packade vi bilen, jag, Rebecka och Sidsel för att åka till Clear Lake över helgen. YSC - Young Scandinavian Club hade sitt öppnings party, första för säsongen och vi var alla taggade. Man samlas, Scandinavier och Amerikaner, hänger, solar, badar, äter, dricker och bara har det helt jävla underbart! Detta var helt seriöst livets helg. Så kul!!
 
Vi åkte upp sent fredag kväll och när vi väl kom fram var det bara att hitta en plats att sova, på gräsmattan, under himlen. Sedan gick vi runt och fick oss en uppfattning om vart vi var och hur det såg ut, detta innan vi joinade reserande grupp i lekar och drinkspel. Denna kväll tog vi det ganska lugnt då vi hört att lördagen, det är då det händer. Klockan halv fem på morgonen tror jag vi lyckades få en slummer, men när solen gick upp och det åter började bli ljust så var det försöket över. Totala timmars sömn: 2. 
 
Till frukost bjöds det på allt, Ägg, bacon, flingor, toast, pannkakor, nutella och frukt. Ja vad mer kan man önska sig?
 
Dagen spenderades på bryggan vid sjön där alla bara hängde och njöt av varandrar sällskap. Vi lekte lekar och hoppade från flotte till flotte. Vädret var något mulet men det höll sig ändå på en temperatur runt 30- 35 grader. 
 
Till lunch blev det tacos och inte heller det var något att klaga på.
 
Vattenmelon och chips blev det till snacks, så hungriga, det behövde vi aldrig bli. 
 
Vid sex-tiden bestämde vi oss för att ta en dusch och göra oss iordning för kvällen. Lika svettiga som innan vi duschade kletade vi på oss lite smink och började spela dricklekar. Jag måste bara säga det, Amerika äger på dricklekar!
 
Till middag denna aften serverades det pasta med köttbullar i tomatsås och sallad och bröd. Fattar ni vilka måltider?
 
Kvällen bjöd på fler lekar, dans och fnitter. BÄSTA jävla kvällen!!
 
Söndag morgon hade vi signat upp oss för att städa uteplatsen. Samla burkar, glas och torka bord. Därefter samlade vi ihop våra saker och såg till så att allt var samlat. Sedan serverades det samma frukost som gårdagen, vilket var amazing. Fram tills lunch hängde vi på en flotte och solade och badade. Vilket liv.Tänk om man kunde ha denna synen i köket varje dag??
 
Vid ett blev vi bjudna på efterfest till ett mansion, en stor gård. Ja för er lokala läsare, tänk er hela Torestorp. Det var alltså lika stort som orten och på den marken hade man stall, andra "små"hus och så denna gård vi var på. Det var det sjukaste jag har sett. Vi hängde, solade och badade och blev bjudna på grillat. LYX! 
 
Detta var på riktigt en av de bästa helgera i hela mitt liv. Fy vad jag älskar Cali dessa dagar <3
 
Puss
 
Americans, California girl, Explore, Friends, Mat, YSC,

Kommentera

Publiceras ej