Hej!
Äntligen har jag kommit till den punkt då jag publicerat alla LA inlägg. Resan ägde rum i augusti, men bättre sent än aldrig. De sista inläggen blev inte så välformade men nu har jag det i alla fall dokumenterat och både du och jag kan njuta av bilderna. 
 
Ska framöver se till att få ihop jul, nyår och rodtripen också, håll ut!
 
I skrivande stund är det torsdag kväll, vilket innebär att det snart är fredag och därefter helg. Denna vecka har gått segt och det har inte hänt så mycket på dagarna. Har vart extremt trött (läs lat) och i stort sett gått mellan sängen, datorn, gymmet och bilen. Ja mycket mer än så har det inte blivit. Men ibland är det väl så att man måste ha mindre produktiva veckor. Synd tänker säkert många. Jag bor ju i USA, det måste finnas massvis att göra. Och visst, det finns det, men till slut blir detta vardag också.
 
Tog i veckan tag i något jag (enligt mamma) borde ha gjort för läääänge sedan. Jag var hos frisören. Fyra centimeter rykte, men det var behövligt. Nu är topparna fräscha och redo för sommaren! Ja i vekan nådde temperaturen 21 grader och jag kunde för första gången (i år) sola ute. Jag menar hur ofta händer det i januari?!???!! Passa på att njut Jenny, passa på. 
 
I måndags var det även dags att gå tillbaka till drömmarnas dröm- Stanford University. Ja jag är nog ganska lyckligt lottad <3
 
Kramar från Kalifornien
 
California girl, Everyday life, Explore, Stanford University, f,