Hejsan,
 
Idag vaknade jag upp av att det var fyra familjer här som tillsammans gjorde cirkelträning. I trädgården. Hahaha, en rolig upplevelse. När jag käkat frukost och tittat på dem som tränade plockade Josefine upp mig och jag visade henne ett av mina smultronställen här. Vi tog en promenad där och bara pratade. Mycket mysigt! 
Sedan sist har jag också jobbat, vilket tills största del har inneburit fixa frukost och köra dem till aktiviteter. Jag har också provat den (hittills) godaste Ben & Jerry´s smaken - Mint Chocolate Cookie!
På morgnarna, ibland eftermiddagarna eller kvällarna har jag tagit långa promenader i området och bara njutit av hur fint det faktiskt är. Och vilka hus det finns, helt galet!!! 
Igår var jag och Josefine lediga så vi tog en tripp till IKEA. Hemma är det ingen stor grej, men här räcker det att gå innanför dörrarna och det börjar pirra i kroppen. Det känns verkligen som hemma. Och pricken över i:et var att vi åt köttbullar, sås och lingon till lunch!! 
På kvällen åkte vi hem till mig och lagade svensk tacos (så gott det gick), och tro det eller ej så var det ganska okej!! Kanske äntligen har hittat en krydda som kan liknas med den där hemma!! :)
 
Kramar
 
 
Everyday life, Explore, Mat,