Söndagen den 10 April
Trötta, slitna och ... så är det med fyra timmars sömn vi återuppstår, redo att rocka den sista dagen i LA! Första punkten på vår "att göra" lista: lägga i mer pengar på bilen.
Jag får en önskan uppfylld och vi äter frukost på Urth Caffé. Blev mitt och Josefines stammis-ställe under vår resa förra året så ett återbesök gjorde mig varm i hjärtat. Yoghurt, bär, müsli och bagel, hela min dag var räddad!
Första turistmålet för dagen blev Santa Monica beach och pier. Äntligen hade solen hittat fram och allt var bara sådär fantastikt!
När det är mycket man ska hinna med på samma dag så gäller det att prioritera och vara effektiv. Vi tackade därför Santa Monica och for vidare till Vanice!
Vid lunchtid mötte vi upp Emma för pommes. Emma befinner sig för tillfället i LA där hon pluggar. Hon är vår egen kändisreporter och she is livning the dream. Ganska ballt!
Beverly Hills och Rodeo Drive blev nästa stopp för dagen. Lyxiga bilar, affärer och människor, ja vi var verkligen i kärnan av lyx!
Som om inte Isabella (och jag) haft tur när det kommer till kändisar under hennes vistelse här i USA så stoppade det inte när vi kom till Walk of Fame. Vi hade tydligen prickat in rätt dag för premiären och rödamattan (!?!!!) utav Game of Thrones. Lyxiga bilar, fina klänningar, fotografer och såklart, kändisar. Resans konstaterande: vår karma är god. 
Några stjärnor från Walf of Fame fick vi skåda innan vi gav upp på grund av folkhav. Vi skymtade även Hollywood skylten OCH vittande ett skymmande LA. 
Slutet gott och allting gott. Även denna resa började gå mot sitt slut och fick börja köra mot flygplatsen. Vi packade ur, lämnade nycklarna och sa hej då till vår trogna vän, bilen. Resan till flygplatsen blev via buss och den turen är en historia i sig. Chauffören var knepigaste men också roligaste människan på länge och passagerarna var alla av olika slag. Ett par killar som påminnde om Morgan och Ola-Conny föll in i en äldre, mycket butter man vilket gjorde att hela bussen brast ut i gapskratt. En resa utan dess like med andra ord, men också ett oförglömligt avslut på vår weekend! 
 
Kram
 
Beverly Hills, California girl, Explore, Friends, Hollywood, LAX, Los Angeles, Mat, Memories For Life, Rodeo Drive, Santa Monica, Urth Caffé, Venice, Walk of Fame,