Onsdagen den 21 Juni
Ny dag nya äventyr. Idag besökte vi en lokal farmersmarket och ett världskänt café.  Den sydligaste punkten av USA är även beläget här- Ka Lae, något som vi också skådade. 
 
Dagens större utflykt skulle gå till green sand beach. En strand enbit utanför civilisationen. Vi började med att parkera bilen, och sedan påbörjade vi vår 2 timmars långa hike ut till stranden. Vi vandrade ute i något som motsvarade en öken i ca 40 grader. Långt om länge kom vi fram och wow, detta ställe hade vi aldrig hittat om det inte vore för Mitschell och Au Pair Adventures. I solskenet skimrade sanden i gröndt och vågorna var eorma och straka. Här spenderade vi tre timmar och bara badade, solade och roade oss!
Efter bad, lek och skoj väntade nu två timmars promenat tillbaka. Något som var mindre kul. Framåt eftermiddagen började det regna och vi tog skydd hos en lokal odlare där vi fick veta med om hans kaffe och macadamian nuts odling. Han hade även pratande papegojor, något som alla vi trötta tjejer tyckte var jättekul.
På kvällen åt vi burritos! 
 
Kram
 
Explore, Friends, Hawaii - Big Island, Travel,

1 kommentarer

Frida

11 Oct 2016 17:02

Va kul, vilka härliga bilder :)

Svar: Tack så mycket! :)
Jenny Fridén

Kommentera

Publiceras ej