Fredagen den 23 Juni
Samma visa varje morgon. Vi vaknade i gryningen, åt frukost, flingor med mjölk (kunde även hända att vi orkade oss göra mackor med nutella) och gjorde våra lunchmackor. Dagen till ära packade vi även ihop vårt tält och vår packning för idag skulle vi byta plats. 
 
Något som jag uppsakttade med denna resa var att vi inte följde ett program till punk och pricka. Vi gjorde en omväg här, och bytte aktivitet där, men ändå hann vi med att se och göra så mycket. Som denna dag. Någon hittade en spännande väg. En väg som Mitchell aldrig ens åkt förut. Alla var nyfikna och dagen löst planerad så en avstickare in på denna väg gjorde vi. Det visade sig att bli succé. De var mitt ute i djungeln och luftfuktigheten var så hög. Precis i kanten av alltihop kunde vi komma till havet, och där stannade vi. Vi gick ner, vi gick upp och vi gick under för att komma till denna magiska plats.
Nästa stopp - Akaka Falls. Ett vattenfall som låg mitt ute i regnskogen. 
På vägen stoppade vi för att köpa kokosnötter och ananas. Färskt. Provade alltså kokosvatten ut kokosnöt för första gången och konstaterar såhär i efterhand att det inte var något för mig. Men, ananasen, jisses vad gott. Köpte vanlig gul ananas och provade även på vit. det var det godaste jag har ätit i hela mitt liv! Alltså, vit ananas, rekommenderar starkt!
På eftermiddagen, när vi skulle ta oss mot vår nya lägerplats fick vi världens surprice. De kommande två (och även sista) nätterna skulle vi inte spendera i tält utan istället på hotell. Alla blev chockade och trodde att han skämtade men ju närmare platsen som vi startade på för snart en vecka sedan ju mer verkligt blev det. Vi skulle få tillgång till två olika rum, få frukostbuffé på morgnarna och sedan utgå med våra utflykter därifrån. Jag delade rum med fyra tyskar, Lea, Carina, Rebecca och Melina, Natelie från England och Bianca ifrån Bracilien. Perfekt rumsindelning då vi hade så kul ihop!
 
När vi kommit fram till hotellet badade vi i poolen, packde upp, tvättade våra kläder (då många skulle vidare på andra resor efter detta) och bara hängde. Senare gjorde vi oss iordning och duschade då det väntade restaurangbesök på kvällen. Vilken lyx. Problematiskt blev det dock då vi numera behövede dela på en dusch. Nästan så att det var lättare och smidigare i utomhusduscharna. Fördelen som vi alla var tacksamma över var dock varmvattnet. 
 
Puss och kram för att det finns så många fantastiska människor där ute!
 
Brazil, England, Explore, Friends, Germany, Hawaii - Big Island, Mat, Sweden, Travel, Travel month,

Kommentera

Publiceras ej