Lördag kväll/natt den 9 April
Vi for fram och tillbaka, stötte på otroliga människor och hängde med Kylie Jenner och Tyga´s vakter. Ja personerna i fråga kunde vi inte skymta, men ändå, helt okej. Tillsammans med en annan svensk och några amerikaner drog vi sent som attan på efterfest i Hollywood Hills. Jag säger bara, OMG! LA, you got me wrapped around your finger. Att komma hit är som att kliva in i en annan värld. En värld som du bara hör talas om men aldrig riktigt tror på. Det här med klubbar, promoters, efterfester, ja det är allt som en stor industri. Skrämmande men också oerhört intressant. I alla fall om man får leva i bubblan för en natt. 
 
Vi kom till ett fyra, möjligen fem våningars hus uppe i Hollywood Hills. Utsikt över hela LA och med en och annan go granne. Huset hade en hiss för att ta sig mellan de olika våningar, och det fanns allt ifrån en stor uteplats med pool, bbq och boxningssäck till ett eget gym. Kända ansikten så som The Weekend rörde sig runt om i huset och det var verkligen en kväll utan dess like!
 
Hemma igen var vi vid fem på morgonen, men inget stoppade oss då vi skulle upp igen om fyra timmar. Är man i LA med pressat tidsschema så är man!
 
Puss 
California girl, Friends, Hollywood, Los Angeles,

Kommentera

Publiceras ej